De inlenersbeloning maar dan eenvoudig

Eerlijkheid loont

De digitale oplossing voor een eerlijke beloning en een gelijk speelveld. #eerlijkheidloont

Onze software

Met de software van Inlenersbeloning.com verstrekken inleners (opdrachtgevers) op eenvoudige wijze  de beloningsgegevens aan de uitleners waarmee wordt samengewerkt. De inlener voldoet hiermee aan de eisen omtrent het melden van de geldende arbeidsvoorwaarden, zoals is opgenomen in de Wet Arbeidsmarkt in Balans. De uitlener kan aan alle regels voldoen uit de uitzend cao met betrekking tot de toepassing van de inlenersbeloning.

Alle beloningsgegevens netjes bij elkaar in één portal, helder en inzichtelijk voor je eigen organisatie en makkelijk te presenteren aan auditeurs. Door het vijfjarig versiebeheer kan een inlener eenvoudig bij iedere terbeschikkingstelling een nieuwe inlenersbeloning  verstrekken en heeft de uitlener direct de juiste gegevens in beeld. Onze automatische reminders zorgen voor een enorme tijdsbesparing. Onze support afdeling beschikt over een hoog kennis niveau en staat klaar voor al onze users.  

Daarnaast werk je met Inlenersbeloning.com mee aan een positief imago. Zowel voor jouw eigen onderneming als voor de flexbranche. Wie wil er nou niet eerlijk belonen? 

Ontdek de voordelen

Klik op de elementen voor een handig overzicht van alle voordelen. 

Inlener
 • Tijdsbesparing
 • Compliance met wet- en regelgeving
 • Alle beloningsgegevens op één plek
 • Eenvoudig wijzigingen doorgeven
 • Toegang tot kennis van specialisten
 • Risico beheersing
 • Employer branding
Flexkracht
 • Eerlijke beloning
 • Transparantie
 • Inzicht
 • Betrouwbaarheid
Uitlener
 • Tijdsbesparing
 • Compliance met wet- en regelgeving
 • Alle uitvragen en inlenersbeloningen aantoonbaar op één plek
 • SNCU proof
 • Koppelbaar met andere software
 • Toegang tot kennis van specialisten
 • Employer branding

INLENER

De inlenersbeloning eenvoudig invullen
verstrekken en beheersen.

1

Meld je aan

2

Vul de
inlenersbeloning in

3

Wijs deze toe aan de juiste uitlener(s)

4

Houdt het
up-to-date

De voordelen op een rij

Veilig

Inlenersbeloning.com is optimaal beveiligd met een versleutelde verbinding en encryptie. Alleen gevalideerde inleners en uitleners kunnen registreren. Deze validatie vindt plaats aan de hand van de gegevens bij de Kamer van Koophandel. Uitleners worden tevens onderworpen aan de WAADI check.  De door de inlener geregistreerde inlenersbeloning wordt alleen uitgegeven aan de door de inlener toegewezen uitlener(s) en bevatten geen persoonsgegevens.

Overzicht

Inlenersbeloning.com is een alles in één oplossing voor het verstrekken, raadplegen, toepassen en up-to-date houden van de inlenersbeloning. Als inlener kan vanuit de portal aan iedere uitlener de inlenersbeloning worden verstrekt. Middels het versiebeheer is inzichtelijk op welk moment en aan wie er is verstrekt. Als uitlener zijn alle inlenersbeloningen die door de inlener zijn verstrekt overzichtelijk gerangschikt en doorzoekbaar. Iedere verstrekte inlenersbeloning wordt middels versiebeheer gedurende vijf jaar bewaard en kan daarmee, bijvoorbeeld bij audits, direct op scherm worden getoond.

Compliance

Inlenersbeloning.com is volledig ontwikkeld in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. De uitlener dient conform cao te voorzien in een proces waarmee zij zich ervan verzekert dat de inlenersbeloning correct wordt vastgesteld. Daarbij dient te worden uitgegaan van de informatie die door de inlener wordt verstrekt. De inlener dient conform wetgeving mee te werken aan juiste verstrekking en up-to-date houden van deze informatie. Inlenersbeloning.com maakt het mogelijk.

Tijdswinst

Efficiency en tijdswinst gaan hand en hand. Met Inlenersbeloning.com bespaar je tijd. Omdat je alles overzichtelijk beheert binnen één portal, kun je als uitlener de informatie direct op scherm tonen, de status monitoren, actie ondernemen waar nodig en ontvang je meldingen wanneer er nieuwe gegevens worden verstrekt. Ook voor de inlener is Inlenersbeloning.com een enorme uitkomst. Alle geldende arbeidsvoorwaarden kunnen eenvoudig binnen het portaal van de onderneming worden ingevuld en beheerd. Wijzigingen kunnen eenvoudig worden doorgevoerd en met 1 druk op de knop kan iedere uitlener waarmee wordt samenwerkt direct worden geinformeerd over de op dat moment geldende arbeidsvoorwaarden. Het verstrekken van de geldende arbeidsvoorwaarden voorafgaand aan de terbeschikkingstelling is daarmee nog nooit zo eenvoudig geweest.

Support

Bij Inlenersbeloning.com werken echte specialisten. Wij weten echt alles over de inlenersbeloning, de regels die daaraan gekoppeld zijn vanuit de uitzendcao voor de uitlener, en de regels uit de WAB voor de inlener. Zit je met een vraag? Of wil je graag geholpen worden aangaande het gebruik van onze software? Wij staan paraat voor al onze inleners en uitleners.

Eerlijkheid loont.

Maak nu een account aan!

UITLENER

De inlenersbeloning eenvoudig uitvragen,
monitoren en toepassen.

1

Meld je aan

2

Vraag de
inlenersbeloning uit

3

Status
monitoren

4

Pas de inlenersbeloning conform opgave toe