Jouw inlenersbeloning, goed geregeld

De oplossing voor jouw organisatie.

Functionaliteiten

Met onderstaande instructie video’s helpen we je graag stap voor stap op weg met het gebruik van de software.

Geven de instructievideo’s geen antwoord op je vraag, kijk dan ook eens bij de FAQ’s. 
Uiteraard mag je ook altijd even contact opnemen met onze Support Desk!

Support Desk

Bij Inlenersbeloning.com werken echte experts. Geven de instructievideo’s geen antwoord op je vraag? Neem dan contact met ons op. 

Je registreert bij Inlenersbeloning.com als inlener of als uitlener.

 • Registreer als uitlener wanneer uw onderneming flexkracht(en) ter beschikking stelt aan derden;
 • Registreer als inlener wanneer er aan uw onderneming een flexkracht ter beschikking wordt gesteld door een uitzendonderneming/ uitlener;

Via de knop ‘Inloggen”rechtsboven in de menubalk van de website kom je bij de inlog pagina van de portal.  Klik hier om direct naar de pagina te gaan.

Om in te kunnen loggen gebruik je het e-mail adres wat je bij registratie hebt gebruik. Wanneer je nog niet eerder bent ingelogd geweest, wordt je verzocht om het aan jou toegezonden wachtwoord te gebruiken om de eerste keer in te loggen. Dit wachtwoord dien je direct na het ingeven te wijzigen in een zelfgekozen wachtwoord.

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen probleem!

Klik in dat geval op de inlogpagina op “ik ben mijn wachtwoord vergeten” of klik hier. Vervolgens wordt je gevraagd om je e-mail adres in te vullen. Wanneer je e-mail adres bij ons bekend is, zal je op dat e-mail adres een wachtwoord reset link ontvangen.

Onder het menu “Accountgegevens” vind je twee submenu’s.

 • Bedrijfsgegevens
 • Mijn account

Het menu bedrijfsgegevens in enkel inzichtelijk voor de administrator. Hier vind je de algemene bedrijfsgegevens en de factuur gegevens.

Onder mijn account kun je jouw gegevens wijzigen en je wachtwoord wijzigen. Een administrator kan hier ook de administrator rechten overdragen aan een andere user.

Onder het menu “Gebruikers” kun je  gebruikers toevoegen. Om gebruikers te kunnen toevoegen dan heb je de rechten als administrator nodig.

Per gebruiker wordt in de video uitgelegd wat de gebruiker binnen de portal kan.

Onder het menu “Inlenersbeloningen” vind je drie tabbladen.

 • Mijn inlenersbeloningen
 • Beschikbare inlenersbeloningen
 • Inlener uitnodigen

Onder het tabblad “Inlener uitnodigen” verzend je het verzoek aan de inlener om de inlenersbeloning te verstrekken.  Dit doe je door het e-mailadres en het KvK-nummer van de inlener in te vullen en vervolgens op “Uitnodiging versturen” te klikken.

Vervolgens komt de uitnodiging onder “verzonden uitnodigingen” te staan op ditzelfde tabblad. Hier monitor je de status van je uitvraag.

In deze instructievideo wordt uitgelegd hoe je de status kunt monitoren van de door jou uitgevraagde inlenersbeloningen en hoe je het beste kunt omgaan met de menu’s die daarbij horen. De status van jouw uitvraag kan zich in vier stadia bevinden.

 • Uitnodiging verzonden
 • Uitnodiging ontvangen door [bedrijfsnaam inlener]
 • Geaccepteerd
 • Geweigerd

Zodra de uitnodiging is geaccepteerd vind je de inlener terug onder het menu “Inlenersbeloningen”. Hoe je het beste met deze menu’s kunt omgaan leggen we uit in de video.

Onder het menu “Inlenersbeloningen” vind je drie tabbladen.

 • Mijn inlenersbeloningen
 • Beschikbare inlenersbeloningen
 • Inlener uitnodigen

In de instructievideo leggen we je uit hoe je het bezet met de menu’s “beschikbare inlenersbeloningen” en “mijn inlenersbeloningen” kunt werken.

Onder het menu “Accountgegevens” vind je twee submenu’s.

 • Bedrijfsgegevens
 • Mijn account

Het menu bedrijfsgegevens in enkel inzichtelijk voor de administrator. Hier vind je de algemene bedrijfsgegevens.

Onder mijn account kun je jouw gegevens wijzigen, je wachtwoord wijzigen en je account inactief zetten. Een administrator kan hier ook de administrator rechten overdragen aan een andere user.

Onder het menu “Gebruikers” kun je onbeperkt gebruikers toevoegen. Om dit te kunnen doen heb je de rechten als administrator nodig.

Per gebruiker wordt in de video uitgelegd wat de gebruiker binnen de portal kan.

In deze instructievideo wordt uitgelegd hoe je als inlener (opdrachtgever) uitleners accepteert en/of toevoegt binnen de portal.