Software koppelen

De oplossing voor jouw organisatie. 

Zoals het spreekwoord luidt: Eerlijkheid duurt het langst. Leugens en ongelijke behandeling is voor kortetermijndenkers. Eerlijkheid bestaat uit vertrouwen, duurzaamheid en gelijkheid. Vertrouwen opbouwen kost tijd. Duurzaamheid zorgt voor de toekomst. 

Wat heeft onze koppeling te bieden?

Inlenersbeloning.com verstrekt op verzoek kosteloos een API key aan iedere uitlener met een abonnement. Hiermee kan op eenvoudige wijze gekoppeld worden aan de diverse software systemen voor front office en/of backoffice die de flexbranche kent. Met een API koppeling kan bijvoorbeeld met één druk op de knop een bevestiging van uitzending worden gegenereerd en/ of verstrekte beloningsgegevens worden ingeladen. 

API koppeling

Het aanmaken van een uitzendbevestiging en het inladen van loongegevens wordt nog makkelijker met onze API koppeling. Vanuit Inlenersbeloning.com stellen we namelijk de data beschikbaar die door de inlener aan jullie wordt verstrekt.  Die gegevens kunnen vervolgens gekoppeld worden aan het CRM, verloningspakket of planningsysteem dat door jullie organisatie wordt gebruikt voor de loon en/of contract administratie voor flexkrachten.  Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de kans op fouten wordt kleiner. Haal nu ook met één druk op de knop de inlenersbeloning binnen in je eigen omgeving.

De werkwijze

De kosten voor de API koppeling

Inlenersbeloning.com verstrekt de API-key kosteloos aan alle uitlener abonnees. Afhankelijk van jullie wensen, kan het zijn dat jouw software leverancier wel kosten in rekening brengt voor het realiseren van de koppeling. 

Meer weten? Neem contact met ons op via info@inlenersbeloning.com

Koppelen met:

Anouk Middeljans - oprichter Inlenersbeloning.com

Eerlijkheid loont.

Maak nu een account aan!